Jobbigt att vara gravid :/

Nu är det verkligen skitjobbigt att vara gravid :/
Jag tyckte dom 3 första månaderna va det värsta jag varit med om då jag bara låg hemma och spydde, sovde samt knappt kunde äta vissa dagar.
Det är så otroligt varmt just nu. Inget vidare att inte kunna sova på nätterna då det är varmt samt att vakna till värmen helt genom svettig. Jag är så otroligt varm av mej att jag kan gå lättklädd på vintern utan att frysa.
Och nu har jag en jättestor bebis mage vilket är skit tungt att bära på speciellt i värmen.
Men dom senaste dagarna har jag försökt tagit det lugnt nu när det är mkt foglossning och smärta.
Så igår och idag har jag blivit helt säng liggandes har ingen energi och svårt att gå för det gör så ont att röra på sej.
Skulle ha åkt till ullared i mitten av juni men jag fick ställa in det för jag kommer verkligen inte palla att gå där en hel dag och om det är varmt den dagen...
Min mage är riktigt hård så varje rörelse syns och KÄNNS! Det gör svinont vissa gånger när barnet sätter igång med party i magen :P

Jag fick åka in till förlossnings kliniken när jag var i vecka 25+ pga smärtor i bäcken visste inte var det var så jag ringde sjukvårdupplysningen om var det var för fel. Var verkligen skiträdd att det skulle vara fel på barnet eller att jag skulle föda.
Pga att jag var hos min killes föräldrar i södertälje och jag ringde till göteborgs sjukvårdsupplysning blev jag skickad till sthlm där skicka dom mej till förlossningskliniken i södertälje, där blev jag skickad överallt på den kliniken fick prata med allt och alla kändes det som. Och dom trodde det var fostervattnet som börjat läcka m.m. så jag skulle komma omgående med en fyld blåsa.
Så i bilen dit satt jag jätte orolig och drack massa vatten. När vi kom in dit blev jag mest rädd för att ngn skulle skrika av smärta när dom födde men sån tur var alla tysta hehe.
Jag fick komma in i ett rum där som spände fast mej med ett bälte över magen som mätte barnets hjärta sköterskan sa att det bara skulle ta 10 min men barnet ville inte ligga still så jag blev liggandes i 40 min! Med en hel fyld blåsa så till slut fick jimmy ringa på sköterskan så jag fick springa på toa..
Lite tester gjordes och sen sa en gynekolog att jag hade urin infektion och skulle äta antibiotika men jag litar inte riktigt på läkare och så pga att jag fått fel svar innan. Så jag väntade på resultat och rätt som jag hade så va det inte urin infektion. Men sköterskan trodde mer att det var foglossning och berätta vad man hade för symptom m.m. vilket stämde in på mej och att ha foglossning är inget farligt som tur är och alla drabbas INTE av det. 

Så jag fick gå till sjukgymnasten och fick ett bäckenband som håller ihop bäcken musklerna men det hjälper inte så mkt längre inte heller barnmorskans råd att lägga upp benen, sova med en kudde mellan knäskålarna m.m.
Ibörjan funkade det helt okej..

Fast å andra sidan man ska ju inte klaga med tanke på att man få nått så otroligt fint snart.
Sen har jag och killen bestämt att inte öppna presenten i förskott så vi har faktiskt inte kollat vilket kön det är.
Vi var helt inne på att göra det först pga att vi ville ha köpt blåa eller rosa saker tkr det hör till speciellt i början när bebisen är nyfödd.. Men nu har vi så mkt kläder, sängkläder som passar både tjejer och killar.
Å vagnen mina föräldrar köpte kan både en tjej och kille ha utan att det ser dumt ut. Som att komma med en knall rosa vagn till en kille.. Men vad är det man säger det är insidan som räknas haha ;)




















Puss & Kram
Carolina